Sembla que el club vol començar

Després de cuatre anys volant a Formentera, motivats per en Miquel Monllau (www.alsnuvols.com) i l'afany de fer les coses el millor possible, en Guillermo i en Sergi han treballat de valent per fer el que toca...el primer Club de paramotor de les Illes Balears.

divendres, 31 de desembre del 2010

Notícies

Entre Gener i Febrer de 2011, el Club Formentera Paramotor té programada la seva  inauguració.
Per fer-ho com cal convidarem a un dels millors pilots Europeus de vol lliure i paramotor de l'actualitat, en Miquel Monllau, pilot de paramotor biplaça i director de l'escola Alsnúvols d'Àger, Lleida. (www.alsnuvols.com)

En Miquel Monllau farà vols biplaces durant la seva estancia a Formentera. Serà una oportunitat única a Formentera per poder sobrevolar-la de la manera més segura i apassionant.
A més en Miquel vé per assessorar als membres del club, és formador de pilots amb una llarga experiència i un dels pocs instructors del món de cursos de simulació d'incidències de vol. Ha volat arreu del món amb paramotor i vol lliure allà on es podía. Ha sobrevolat les millors zones de vol d'Europa i Sud Amèrica.
Actualment és el tècnic d'una promesa del parapent Acrobàtic a España, en Xavi Zubau.

En Miquel Monllau és un dels motius de la creació d'aquest Club de Paramotor i va acceptar ser el tècnic especialitzat del Club  Paramotor Formentera.

Les persones interessades en fer un vol en biplaça hauàn de posar-se en contacte amb el Club a través del telèfon 666483780 o de l'e-mail: sergicandelas@gmail.com
Els vols es faràn d'acord amb l'ordre de reserva, i només es faràn si les condicions meteorològiques son les adients.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

En Miquel Monllau (alsnuvols.com) provant un nou parapent d'Ozone pel vol en paramotor.

MÉTEO

El Tiempo en Formentera